Bolig​

Hindsholm, Fyn

Sommerhus på Hindsholm

Projektet er beliggende på Hindsholm, Nordøstfyn, på en dob- beltgrund, som ligger helt ned til stranden og har en udsigt over havet mod sydvest og indsejlingen til Odense Fjord.

Munkebo, Fyn

Munkebo Bycenter

Dette projekt omhandler formgivning af nye boliger i området om- kring Munkebo Bycenter. Sigtet er at tiltrække mere liv og aktivi- tet til Bycentret gennem den synergi, der kan opstå, når fx bolig- og erhvervsfunktioner blandes i et område.

Kerteminde, Fyn

Villa ved Kerteminde

Projektet omhandler planlægning af en ny villa med tilhørende faciliteter på en landejendom i åbent land nord for Kerteminde. Bygningen er udtænkt i to etager, som forskydes på midten.

Båring Mark, Fyn

Villa ved Båring Mark

Ny villa tæt ved Middelfart med udsigt over Båring Vig. Tre længer kobler sig sammen og tre simple tagflader med ensidigt fald sam- ler bygningens forskellige rumligheder under sig.

Kerteminde

Greenkeeper-bolig

I forbindelse med etablering af golfbanen Great Northern i Kerte- minde opstod behovet for boligfaciliteter til golfbanens greenkeep- ere.

Marselisborg, Århus,

Villa i Marselisborg

Skitseprojekt til en grundudstykning i Marselisborg, Aarhus. Grunden ligger smukt tæt på stranden og med Marselisborg Skov- en som nabo. Fra 1. salen er der udsigt ind i skoven og adgang til en stor altan, og fra stueetagen er der forbindelse til haven.

Kerteminde, Fyn

​FAF silo

Den 50 meter høje FAF Silo står som et pejlemærke for Kerte- minde 

Ullerslev, Fyn

Rørbæk Hovedhus

Sunke Arkitekter stod for renovering og modernisering af hoved- huset på Rørbækgård i Ullerslev.​

telefon_2 63 32 60 11    e-mail_2 as@sunkeark.dk  adresse_2 Andresens Købmandsgård 1, 2. Sal, 5300 Kerteminde​