Villa Kystvej

Et eksisterende punkthus udvides med ny entré, garage, orangeri og opholdsrum med udsigt over Storebælt.​

Konceptet for tilbygningen er en tilkobling af et mindre punkthus, som overlapper det eksisterende i plan, og står i kontrast hertil via en let konstruktion og træbeklædning.

I et tværsnit ses det, hvordan forskudte plan skaber mulighed for entré i terrænhøjde, samt bedre forbindelse til kælder, og korte trappeforbindelser mellem husets rum. Den åbne trappe bliver en centralt placeret vertikal forbindelse i hele husets højde og muliggør åbent forbundne rum på tværs af etagerne.

Lokation

Kerteminde​

Kategori

Bolig​

Type​

Tilbygning og Modernisering

Omfang

191 m2​

Årstal

2016​

Status

Skitseprojekt​

telefon_2 63 32 60 11    e-mail_2 as@sunkeark.dk  adresse_2 Andresens Købmandsgård 1, 2. Sal, 5300 Kerteminde​