Otterup Mose

En ny villa indpasses i et grønt område i udkanten af Otterup på Nordfyn. Der har været særligt fokus på samspillet mellem de indvendige rum og omgivelsernes beplantning og skovlige karakter. Visionen handler om at fornemme skovens atmosfære i rummet.​

Husets disponering tager således udgangspunkt i udsigten og kontakten til det grønne område, nabohusenes placering samt solens vandring henover himlen. Et lyst atrium møder brugeren som det første og understreger kontakten til det

grønne, og et orangeri bidrager til at skabe en overgangszone mellem inde og ude. Husets forskellige niveauer forholder sig til grundens topografi, og terrasserne danner en udvendig overgang til landskabet.​


​Huset ydre præges både af kontraster til og sammenhænge med det grønne: Skarpt definerede volumener i blank gul tegl blødes op af mindre udhæng og karnapper samt et grønt tag med kobberinddækning.

Lokation

Otterup​

Kategori

Bolig​

Type​

Nybyggeri​

Omfang

260 m2​

Årstal

2017​

Status

Skitseprojekt​

telefon_2 63 32 60 11    e-mail_2 as@sunkeark.dk  adresse_2 Andresens Købmandsgård 1, 2. Sal, 5300 Kerteminde​